logo background
PVC Stolarija Ćiro
PVC Stolarija Ćiro
Posjetite nas

PVC vrata

Ulazna vrata nisu samo jedan od elemenata dizajna, ona također moraju ispuniti posebne zahtjeve. Moraju funkcionirati apsolutno pouzdano, štititi od vremenskih uvjeta i pružiti maksimalnu sigurnost. Posebno je važna visoka stabilnost, optimalna toplinska izolacija, izvrsna zvučna izolacija, zaštita od provale, dug vijek trajanja te vrhunski dizajn.

Visoka kvaliteta Inoutic PVC vrata vidljiva je kroz vrhunsku toplinsku izolaciju i izuzetno visoku čvrstoću. Ulazna vrata su dizajnirana za 100.000 ciklusa otvaranja i zatvaranja i time su testirana na 20 godišnji vijek trajanja. Stabilnost već vrlo stabilne konstrukcije može se dodatno povećati metalnim kutnim spojevima. Ulazna vrata se mogu opremiti i bravama s više točaka prihvata i specijalnim okovima, tako da se može postići vrlo visoka zaštita od provale.

Inoutic ulazna vrata i pomoćna ulazna vrata dostupna su u različitim oblicima, stilovima i bojama. Mogu se koristiti sa svim komercijalno dostupnim panelima od PVC-a, stakla i elegantno naglašavaju arhitektonski stil novih zgrada te se zbog različitih varijanti ugradnje mogu bez problema integrirati i u stare zgrada.

Balkonska vrata

Vrata za terase će proširiti vaš dnevni boravak u vrt, terasu ili balkon i pružiti vam velikodušnost životnog prostora. Inoutic proizvodi savršeno odgovaraju individualnim potrebama i različitim dimenzijama, tako da se modernizacija i ugradnja može bez problema obaviti i u starijim kućama. Uz Inoutic balkonska vrata možete napraviti prijelaze između unutarnje i vanjske strane svog doma u skladu s vašim željama i potrebama. Za svaku opciju jamčimo maksimalnu udobnost i jednostavnost korištenja. Optimalna toplinska izolacija osigurana je višekomornim profilima i dodatnim termički odvojenim pragom. Čelična ojačanja osiguravaju maksimalnu stabilnost i dugi vijek trajanja. Individualni projektni zahtjevi mogu se ostvariti impresivno širokim spektrom boja.

Vrste PVC balkonskih vrata

Postoje različite mogućnosti izrade balkonskih vrata, ovisno o vašim potrebama:
  • jednokrilna balkonska vrata koja se otvaraju zaokretno i na kip
  • dvokrilna balkonska vrata kod kojih se jedno krilo otvara zaokretno i na kip, a drugo krilo samo zaokretno
  • klizna balkonska vrata

Stakla

Na PVC balkonska vrata, kao i na prozore, mogu se ugraditi dvoslojna i troslojna stakla.